Accesare Fonduri nerambursabile

Acum este momentul să acționezi și să accesezi fonduri pentru dezvoltarea afacerii existente sau înființarea unei afaceri noi. Oportunitățile de finanțare sunt mai multe ca oricând, iar noi facem ca întreg procesul să fie simplu și transparent.

De ce să lucrezi cu noi?

Avem peste 8 ani de experiență, în care am gestionat și am atras fonduri de peste 7 mil. €, și am obținut finanțare pentru fiecare 9 din 10 proiecte depuse.

Consultă lista oportunităților de finanțare din fonduri europene.

Cum te putem ajuta în realizarea unui proiect cu fonduri europene nerambursabile?

Pasul 1: Informare

Vrem să înțelegem situația ta particulară. Vrem să identificăm sursa optimă de finanțare pentru nevoia ta actuală. Ne transmiți un email sau completezi formularul de consultanță în care detaliezi ideea ta proiect. Revenim cu un mesaj pentru a programa întâlnirea (online sau la sediul nostru).

Pasul 2: Consultanță gratuită

Online sau la sediul nostru. În funcție de programul tău și al nostru, stabilim o întâlnire în care îți vom prezenta soluția personaliză pentru business-ul sau proiectul tău. Tu vii pregătit cu lista de întrebări, noi te așteptăm cu multă deschidere și răbdarea de a oferi un răspuns clar pentru orice ai vrea să știi. Astfel încât la finalul întâlnirii, tu vei avea o schiță viabilă a ideii de proiect, un sumar de strategie, vei ști care sunt pașii concreți de acțiune pentru dezvoltarea proiectului tău.

Pasul 3: Scrierea Cererii de Finanțare

Pregătim proiectul de finanțare și îl depunem la autoritatea competentă. Începem cu o cercetare riguroasă a pieței, a concurenței și a celor mai noi tendințe din domeniu. Proiectul final se concretizează într-un dosar complex, ce include Cererea de finanțare, Planul de afaceri și o serie de anexe. Vei primi tot pachetul de acte pe care le depunem spre evaluare, plus o serie de informații valoroase care te vor ajuta să îți dezvolți cu succes ideea – strategie de business, proceduri care să îți eficientizeze timpul de lucru, soluții inovatoare de business și de management al schimbării.

Pentru un proiect pe care vrei să îl dezvolți de la zero, ne ocupăm de toate formalitățile legale privind înființarea personalității juridice. Realizăm toți pașii necesari pentru a înființa un SRL sau un ONG, simplu și comod pentru tine.

Tu ne transmiți informațiile în format digital și în câteva zile îți transmitem certificatul de înregistrare sau îl ridici de la sediul nostru. Nu este nevoie să faci nici o deplasare la autoritățile locale.

Pasul 4: Semnarea Contractului de Finanțare

Pregătim documentele necesare semnării contractului de finanţare. Facem revizuirile finale astfel încât așteptările tale cu privire la proiect să fie clare, întregul proces să fie previzibil și de succes.

Pasul 5: Implementarea Proiectului

Îți punem la dispoziție toată rețeaua noastră de relații, astfel încât implementarea proiectului să decurgă firesc, fără blocaje. Vei avea accces la lista noastră de furnizori și parteneri de încredere. Noi vom asigura managementul de proiect, astfel încât tu să nu resimți povara birocratică și să te poți concentra pe creșterea business-ului. Ne vom asigura să obții banii simplu și rapid. Pentru asta vom pregăti toate documentele justificative și cererile de plată, îți vom fi alături pentru ca tu să fii sigur că îndeplinești toate condițiile contractuale și că nu vor exista întârzieri la plată.